The Original

 

FLEXBOOK THE ORIGINAL

Η διεθνής επιτυχία που γνωρίζει το brand Flexbook είναι γεγονός.
Με πωλήσεις σε 20 χώρες, τα προϊόντα Flexbook βρίσκονται ήδη σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα του κόσμου. Έχoυν αγαπηθεί γιατί έχουν νέα πρωτότυπα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά αλλά και μια νέα αισθητική που αρέσει σε καταναλωτές από τόσο διαφορετικές χώρες όσο η Ελβετία και οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία και η Αυστραλία, η Σουηδία και η Νότια Κορέα.
Όπως για κάθε τι που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, γίνονται ήδη προσπάθειες αντιγραφής από κάποιους που πιστεύουν οτι μια απλή λινόδετη ράχη μπορεί να μιμηθεί ένα προϊόν παγκόσμιας εμβέλειας που προσφέρει την κορυφαία ποιότητα μιας ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνολογίας βιβλιοδεσίας και έχει ελεγχθεί διεξοδικά για το αν προσφέρει αυτά που διατείνεται.
Για να διασφαλιστεί ότι ένα προϊόν είναι Flexbook θα πρέπει πάντα να φέρει το ειδικό ολόγραμμα που δηλώνει ότι είναι αυθεντικό. Τότε μόνο υπάρχει εγγύηση ότι θα κάνει χιλιάδες περισσότερα ανοίγματα από ότι τα συμβατικά σημειωματάρια, ότι θα ανοίγει 360 μοίρες χωρίς φθορά και θα έχει τη μοναδική ελαστικότητα που το διακρίνει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

 

 

Λόγω των πρόσφατων καιρικών συνθηκών,
υπάρχει ενημέρωση για ενδεχόμενη βλάβη
στο τηλεφωνικό δίκτυο.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία
στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο,
σας προτείνουμε να περάσετε την ερώτηση σας μέσω e-mail.

espa image