Η εταιρεία

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Καλωσήρθατε στο δικό µας ταξίδι στο µαγικό κόσµο των σηµειώσεων όπου όλα µπορούν να συµβούν, ακόµα και τα πιο απίστευτα. Εδώ αρχίζει η συναρπαστική µας ιστορία, που ξεκινάει από τη µέρα που ο άνθρωπος επινόησε τη γραφή και φτάνει µέχρι τη µέρα που το Flexbook, µια επαναστατική καινοτοµία στο χώρο της βιβλιοδεσίας, έγινε επώνυµο brand που έφτασε σε 35 και πλέον χώρες σε όλο τον κόσµο.

Όλα άρχισαν στην Αθήνα το 1960, όταν o µάστορας της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας Θεόδωρος Χασαπάκης δραστηριοποιήθηκε µε µεράκι στο χώρο των ειδικών εκδόσεων και του χειροποίητου βιβλίου. To 1994 η εταιρεία πέρασε στην επόµενη γενιά, τη Γρηγορία και τον Δηµήτρη Χασαπάκη, που της έδωσαν το δικό τους νέο προσανατολισμό.

Μετά από 2 χρόνια έρευνας και µε δεκαετίες εµπειρίας σε όλο το φάσµα των τεχνολογιών που αφορούν τη βιβλιοδεσία, η εταιρεία ανακάλυψε µια νέα µέθοδο βιβλιοδεσίας που δίνει µοναδική αντοχή και ευκαµψία σε βιβλία, σηµειωµατάρια, ηµερολόγια και της έδωσε το όνομα Flexbook.

Με έµφαση στο design, την καινοτοµία και τα νέα υλικά η µέθοδος εξελίχθηκε σε ένα διεθνές brand που σύντοµα απέκτησε φανατικούς φίλους διεθνώς. Η ανάπτυξη ήταν ραγδαία με διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε όλο το φάσμα των προιόντων σημειώσεων και του εταιρικού δώρου.

Σήμερα, ενώνοντας τη φωνή μας με τη φωνή των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της γης που ψάχνουν αξίες και όχι απλώς προϊόντα, στηρίζουμε τη διατήρηση της βιωσιμότητας του πλανήτη μας με μια δέσμευση να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε μια μεγάλη αλλαγή προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

Λόγω των πρόσφατων καιρικών συνθηκών,
υπάρχει ενημέρωση για ενδεχόμενη βλάβη
στο τηλεφωνικό δίκτυο.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία
στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο,
σας προτείνουμε να περάσετε την ερώτηση σας μέσω e-mail.

espa image