17-06-2013
Δελτίο Τύπου

TO FLEXBOOK ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ KAINOTOMIA ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ THE WRΙΤING FIELDS ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΔΑ

Σε μια εποχή που η ελληνική οικονομία ψάχνει καλές ειδήσεις για να αλλάξει τα δεδομένα της, κάποιες εταιρείες κάνουν τη διαφορά στις αγορές του εξωτερικού δημιουργώντας νέα πρωτότυπα προϊόντα που δίνουν έμφαση στην καινοτομία και κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

H εταιρεία The Writing Fields (εκδόσεις Χασαπάκη), μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ασχολείται από το 1960 με τη βιβλιοδεσία και την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας ειδών σημειώσεων, δημιούργησε τη νέα επαναστατική μέθοδο λινοδεσίας Flexbook που για πρώτη φορά συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της βιβλιοδεσίας καρφίτσας και σπιράλ.
Παράλληλα δίνει μια ιδιαίτερα μοντέρνα design άποψη σε κάθε έντυπο που χαρακτηρίζεται από την αισθητική της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Τα προϊόντα σημειώσεων Flexbook έχουν εξαιρετικές προδιαγραφές, αφού δεν σπάνε όσο κι αν τα ταλαιπωρήσει κανείς, ενώ τα πρωτότυπα χρώματα και τα ποιοτικά χαρτιά τους κάνουν μόδα που τα διαφοροποιεί από αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών.

Mετά την Έκθεση Paperworld 2013 στην Φρανκφούρτη στην οποία παρουσιάστηκε η νέα, κατoχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μέθοδος Flexbook υπήρξε παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα προϊόντα που παράγονται με αυτή την τεχνολογία. Με αποτέλεσμα η εταιρεία The Writing Fields να είναι σήμερα στη διαδικασία δημιουργίας ενός διεθνούς δικτύου πωλήσεων.
Mε μια ολοκληρωμένη σειρά σημειωματαρίων Flexbook, που ανταγωνίζονται επάξια ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, πρωτότυπες σειρές ημερολογίων, τετραδίων και ειδικών εκδόσεων, η εταιρεία The Writing Fields παίρνει τη θέση της ανάμεσα στις πιο σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και εξαγωγικά.

Λόγω των πρόσφατων καιρικών συνθηκών,
υπάρχει ενημέρωση για ενδεχόμενη βλάβη
στο τηλεφωνικό δίκτυο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία
στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο,
σας προτείνουμε να περάσετε την ερώτηση σας μέσω e-mail.

espa image