Ιστορία

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΠΟΥ KΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

H ιστορία του Flexbook αρχίζει από μια ανάγκη. Την ανάγκη να κρατήσουμε σε ένα σταθερό περιβάλλον που δεν μπορεί εύκολα να καταστραφεί, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις στιγμές, τις μνήμες, τα όνειρά μας.

Σε έναν κόσμο που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ψηφιακός η μαγεία της παραδοσιακής γραφής χάνεται. Και μαζί χάνεται η πολιτιστική μας ταυτότητα. Οι ψηφιακές μνήμες είναι ευάλωτες στη διαγραφή ή την εξαφάνιση από απρόβλεπτα γεγονότα. Η γραφή, το σχέδιο, η χειροποίητη εικόνα όμως έχουν διάρκεια ζωής και σήμερα συμπληρώνουν το ψηφιακό περιβάλλον με έναν τρόπο μοναδικό. Είναι η σιγουριά μας ότι αύριο θα έχουμε τις μνήμες μας ζωντανές.

Πόσες φορές δεν έχουμε ξεφυλλίσει το παλιό μας σημειωματάριο και δεν έχουμε ζήσει ξανά στιγμές, συναντήσεις και γεγονότα, όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν ξεφυλλίζουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών! Γι’αυτό για τις προσωπικές μας σημειώσεις xρειάζονται νέα πρoϊόντα γραφής, με μεγάλη διάρκεια ζωής, που δίνουν μια άλλη αξία στις σκέψεις και τη δημιουργικότητά μας. Που μπορούν να συνυπάρχουν με τους υπολογιστές και να αποτελούν μια γέφυρα ανάμεσα στην ψηφιακή και την πραγματική μας ζωή. Πρoϊόντα που έχουν υψηλές προδιαγραφές και αντέχουν στις κακουχίες αλλά και το πέρασμα του χρόνου.

Σε αυτή την ανάγκη έδωσε λύση η νέα καινοτομική τεχνολογία βιβλιοδεσίας Flexbook που ανακαλύφθηκε στην Eλλάδα και ήδη γίνεται διάσημη σε όλο τον κόσμο. Κάθε βιβλίο ή σημειωματάριο Flexbook έχει μοναδική διάρκεια ζωής. Το διπλώνεις, ανοίγεις τις σελίδες του χιλιάδες φορές και δεν σπάει όσο κι αν το ταλαιπωρήσεις. Μπορεί να σε ακολουθήσει παντού και να κρατήσει για πάντα τις μνήμες ζωντανές.

Πώς όμως δημιουργήθηκε το Flexbook; Tο δημιουργικό τμήμα της εταιρείας πειραματιζόταν για χρόνια με νέα υλικά και μεθόδους βιβλιοδεσίας και νέα σχέδια για ημερολόγια και προϊόντα σημειώσεων σε μεγάλη ποικιλία υλικών. Στη διάρκεια μιας τέτοιας αναzήτησης για καινοτόμες λύσεις βιβλιοδεσίας, ο διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Δημήτρης Χασαπάκης έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Την ονόμασε Flexbook και από την αρχή φάνηκε ότι η καινοτομία αυτή είχε τεράστιες δυνατότητες. Ταυτόχρονα το Flexbook απέκτησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Καλωσήρθατε λοιπόν στον κόσμο του Flexbook. Εμπιστευτείτε του τις σκέψεις, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σας και πάρτε το μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Θα είναι ο σύντροφός σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας στιγμές για μια ζωή!

flexbook

 

 

Λόγω των πρόσφατων καιρικών συνθηκών,
υπάρχει ενημέρωση για ενδεχόμενη βλάβη
στο τηλεφωνικό δίκτυο.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία
στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο,
σας προτείνουμε να περάσετε την ερώτηση σας μέσω e-mail.

espa image