Η εταιρεία


slide1 slide1

Η εταιρεία “The Writing Fields” ιδρύθηκε στην Αθήνα από τον ειδικό στην καλλιτεχνική βιβλιοδεσία Θεόδωρο Χασαπάκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραδοσιακής και καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας από το 1960.

To 1994 η “The Writing Fields” πέρασε στην επόμενη γενιά, τη Γρηγορία και τον Δημήτρη Χασαπάκη, που χωρίς να αφήσουν το χώρο της βιβλιοδεσίας αποφάσισαν να εστιαστούν κυρίως στη δημιουργία επώνυμων προϊόντων που απευθύνονται στην επιχειρηματική, καθώς και στην καταναλωτική αγορά.

Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να είναι σήμερα μία καθετοποιημένη εκδοτική και βιβλιοδετική μονάδα που τοποθετείται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο χώρο των προϊόντων σημειώσεων και του επιχειρηματικού δώρου, η εταιρεία “The Writing Fields” επενδύει στην καινοτομία με στόχο τη δημιουργία προϊόντων για τις αγορές του εξωτερικού.

Με έμφαση σε μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση , νέες τεχνικές παραγωγής και βιβλιοδεσίας και πρωτότυπες ιδέες η εταιρεία μας κατόρθωσε να δημιουργήσει διεθνές ενδιαφέρον για τα προϊόντα της και να αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

slide2 slide2